Asfalteringswerken in de zomer

  • 30 juni 2021

Op verschillende plaatsen in Huldenberg worden deze zomer asfalteringswerken uitgevoerd.

Huldenberg: de Limburg Stirumlaan en A. Goossensstraat

  • Tussen 5 en 7 juli vervangt de aannemer betonplaten op de de Limburg Stirumlaan. Die dagen is er geen doorgaand verkeer mogelijk.
  • Op 20, 21 en 28 augustus herstelt de aannemer de voegvullingen tussen de betonplaten en vernieuwt hij de overgang van betonplaten op asfalt op de de Limburg Strirumlaan en A. Goossensstraat. Ook dan is er geen doorgaand verkeer mogelijk.
  • Op 2 en 3 augustus volgen verbeteringswerken op de A. Goossenstraat: de straat wordt afgefreesd zodat de rijbaan er egaler komt bij te liggen. Ook geen doorgaand verkeer die dagen. 

Ottenburg: Leuvensebaan

Tussen 2 en 10 augustus verwijdert de aannemer de kasseivakken en krijgt het traject tussen Ottenburg en Waver een nieuwe laag asfalt. Op 9 augustus is totaal geen verkeer mogelijk, op 10 augustus in de voormiddag kan het verkeer normaal hervatten.

Huldenberg: Smeysberg

Tussen 9 en 13 augustus krijgt de Smeysberg een nieuwe laag asfalt tussen de Nijvelsebaan en R. Borremansstraat (N253). Op 10 augustus zal er volledig geen verkeer mogelijk zijn. Op 11 augustus in de voormiddag kan het verkeer normaal hervatten. Er wordt een oplossing voor de afvalophaling voorzien.

Ottenburg: Neerpoortenstraat

Afhankelijk van de evolutie van de werken op de Leuvensebaan en de Smeysberg worden deze werken op het deel tussen Overijse en het bufferbekken van Aquafin voorzien in week 33, rond 12 augustus.

Sint-Agatha-Rode: Leuvensebaan

Afhankelijk van de evolutie van de werken op de Leuvensebaan en de Smeysberg worden deze werken tussen de Potterstraat en de Hoekstraat voorzien in week 33, rond 12 augustus.

Sint-Agatha-Rode: Sint-Agathastraat

Afhankelijk van de evolutie van de werken op de Leuvensebaan en de Smeysberg worden deze werken voorzien in week 33, rond 12 augustus.