Jobstudent bij het lokaal bestuur van Huldenberg?

  • 11 februari 2021

Ben je nauwkeurig, rustig en kan je je 3 weken vrij maken op een jaar?  Dan ben jij de geknipte kandidaat om tijdens de paasvakantie, zomer en herfstvakantie op de financiële dienst je steentje bij te dragen.  Wij zoeken iemand voor week 14, 28 en week 44.  

Heb je notie excell, zin voor initiatief, ben je punctueel, gemotiveerd EN ben je in het bezit van een rijbewijs B?  Dan bieden wij je graag een vakantiejob aan voor 2 weken in augustus op de dienst Werken in Eigen Beheer. Wij zoeken iemand voor week 31 en 32.

Ervaring met een fototoestel en in het bezit van een rijbewijs?  Top!  Jij kan ons helpen gedurende 2 weken tijdens de paasvakantie om voor dienst vrije tijd op pad te gaan.  Wie weet contacteren we je opnieuw voor de maand juli.  Wij zoeken iemand voor week 14 en 15.

Handen uit de mouwen, graag buiten, gemotiveerd, stipt en ordelijk.  Eigenschappen die jou typeren?  Kom dan tijdens de paasvakantie en zomer een volledige maand mee op pad in Huldenberg met de dienst WEB.    Wij zoeken 2 personen voor week 14 en 15 en 3 personen voor juli, 3 voor augustus en 3 voor september (volledige maand).

Geïnteresseerd? Stuur je sollicitatie met cv en een uittreksel uit het strafregister via personeelsdienst@huldenberg.be uiterlijk op 26 februari 2021. Of per aangetekend schrijven of per gewone brief (de poststempel dient als bewijs) naar de gemeente Huldenberg t.a.v. College van Burgemeester en Schepenen, Gemeenteplein 1, 3040 Huldenberg. Je kan ook online solliciteren via het sollicitatieformulier.

Meer info? contacteer de personeelsdienst op 02 302 43 21 of via personeelsdienst@huldenberg.be.