Kijk! Ik Fiets! Leer je kind op 13 juni fietsen op twee wielen

  • 3 mei 2021

Jonge kinderen leren fietsen zonder steunwieltjes? Het is niet altijd even makkelijk. De hulp van ervaren begeleiders maakt het soms een stuk eenvoudiger. Op zondag 13 juni organiseert onze sportdienst - samen met de IGS Druivenstreek - van 10:00 tot 12:00 de jaarlijkse oefensessie Kijk! Ik fiets! voor kinderen van 3 tot 7 jaar. Inschrijven kan vanaf nu.

Voor wie al vlot overweg kan met een loopfiets of een fiets mét steunwieltjes, afspraak op de speelplaats van GBS Den Elzas of in sporthal De Kronkel om veilig op twee wielen te leren fietsen. Iedere deelnemer moet zelf een fiets zonder steunwieltjes (liefst met bagagerekje) en een fietshelm meebrengen. Elk kind moet begeleid worden door  één volwassene. Best met een goede conditie want kinderen leren fietsen is plezierig maar soms ook inspannend ;-)

Na de sessie mogen de deelnemertjes een ‘Kijk! Ik fiets!-diploma’ mee naar huis nemen. De ouders ontvangen de brochure Kinderen op de fiets met nuttige fietsinfo.

Inschrijven doe je via www.huldenberg.be/webwinkel. Het aantal deelnemers is voorlopig beperkt tot 10. Schrijf je gerust in voor de wachtlijst als dat aantal bereikt is.

pdf bestandVT Kijk ik fiets 2021.pdf (2.63 MB)