Koop je sticker van het Rode Kruis aan Spar Huldenberg en Ottenburg, bakkerij D'IJse, Fine Food Vanderperren of op de dinsdagmarkt

  • 23 april 2021

Heb jij je Rode Kruissticker al? Op zaterdag 24 april kan je er eentje kopen aan de Spar-supermarkt in Ottenburg en aan bakkerij D'IJse en Fine Food Vanderperren in Huldenberg. Op zondag 25 april aan de Spar-supermarkten in Huldenberg en Ottenburg en aan bakkerij D'IJse in Huldenberg. En op dinsdag 27 april op de wekelijkse markt op het Gemeenteplein van Huldenberg.
 
Je kan ook altijd online een sticker kopen: www.koopdesticker.be/bertem-huldenberg

De opbrengst gaat integraal naar de lokale afdeling Bertem-Huldenberg zodat die kan blijven voorzien in opleidingen voor de bevolking, materiaal voor hun vrijwilligers en kwalitatieve hulpposten op de vele culturele en sportieve activiteiten in onze gemeente.

Door de huidige situatie is het niet toegestaan om op kruispunten te verkopen. Bestuurders zitten immers in een afgesloten ruimte en dragen geen mondmasker. Verkoop op vaste plaatsen in open lucht zoals op markten, pleinen, parkings… is wel mogelijk omdat hier steeds de nodige afstand kan bewaard worden en iedereen een mondmasker draagt.