Kunstenroute 2021: volg de 9 kunsten op de voet in Huldenberg 

  • 30 april 2021

Voor het tweede jaar op rij is de Huldenbergse Kunstenroute de digitale place to be voor alle kunstliefhebbers van de Druivenstreek. Op onze website exposeren meer dan 50 lokale kunstenaars, jong en oud, meer dan 150 werken en filmpjes die ze tijdens de coronaperiode maakten. Sommigen haalden hun ganzenveer boven, anderen hun penselen of nog anderen verrasten ons op een totaal andere manier met hun vindingrijkheid.

Het afgelopen jaar was een jaar om niet te vergeten. Een jaar waar we samen sterk bleven (#3040samen). Een jaar ook waar naast de moeilijke momenten, ook mooie creatieve projecten tot stand kwamen. En dat laten we nu zien: online én langs het parcours van de Kunstwandelroute. Scan met je smartphone de QR-codes op de borden op je route en wandel zo langs 9 kunstdisciplines. De route volgt het parcours van de bekende Druivenwandeling en start aan het brugje voor De Kronkel in het centrum van Huldenberg: geniet van kunst en het mooie Huldenbergs landschap!

Dit is een organisatie van de cultuurraad in samenwerking met het lokaal bestuur van Huldenberg, het Davidsfonds, de bibliotheek en voor Erfgoeddag ook de Heemkundige Kring van Huldenberg.

Contact

Cultuur
Gemeentehuis
Gemeenteplein 1
3040 Huldenberg
België
02 302 43 63
Mail of bel ons voor een afspraak tijdens de kantooruren.