News

  • 16 april 2021
burenbemiddeling

Opleiding voor burenbemiddelaars

Schuilt er een bemiddelaar in jou? Eind april kan je starten met een opleiding van zes dagen tot burenbemiddelaar in het provinciehuis in Leuven. De opleiding wordt georganiseerd het PIVO (Provinciaal Instituut voor Vorming en Opleiding).
student
  • 13 april 2021

Studiebeurzen 2021-2022 van de Commissie voor Studiebeurzenstichtingen van Brabant

De Commissie voor Studiebeurzenstichtingen van Brabant (CVSBB) is de commissie die bij wet van 19 december 1864 (!) exclusief bevoegd is om studiebeursstichtingen te beheren die zijn opgericht door schenkers of erflaters die gedomicilieerd waren in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en in de prov
fietser
  • 29 maart 2021

Vacature: afdelingshoofd Vrije Tijd en Zorg

Afdelingshoofd Vrije tijd en Zorg: voltijds, statutair (A1a-A3a)
schooljongen
  • 26 maart 2021

Alle scholen dicht tot aan de paasvakantie

Ook in Huldenberg gaan de gemeentelijke basisscholen vanaf maandag 29 maart volledig dicht: lagere school én kleuterschool. Die beslissing namen de schooldirecties in samenspraak met het lokaal bestuur.
muziektocht
  • 12 april 2021

Muziekacademie en Orffhuis lanceren muzikale tocht door Huldenberg

We hebben nog nooit zoveel gewandeld als nu. Na de paaswandeling van de Gezinsbond slaan nu ook de Muziekacademie en Orffhuis de handen in elkaar. Ze lanceren een muzikale tocht doorheen Huldenberg georganiseerd met zoek-, doe-en kennisopdrachten.
kaart Huldenberg
  • 29 maart 2021

Vacature: diensthoofd Omgeving

Diensthoofd Omgeving: voltijds, contract van onbepaalde duur (A1a-A3a)
School Den Elzas Loonbeek voorgevel bovenaanzicht
  • 19 maart 2021

Vacature: administratief bediende Ruimtelijke Ordening (interim)

Het lokaal bestuur zoekt dringend een administratieve kracht met kennis van zaken die tijdelijk kan bijspringen in de dienst Ruimtelijke Ordening. Je ondersteunt de deskundigen bij het behandelen van hun dossiers, levert administratieve hulp en verzorgt mee de interne communicatie.
berlingo
  • 8 april 2021

Te koop: Citroën Berlingo Traffic uit 2006

Het lokaal bestuur van Huldenberg gaat over tot de openbare verkoop van een Citroën Berlingo Traffic met eerste ingebruikname op 14 april 2006. De personenwagen heeft een dieselmotor met een vermogen van 55 kW en een cilinderinhoud 1560 cc.
kerstmagie
  • 29 maart 2021

Kerstmagie: Kasteel zoekt helpende handen

Het Kasteel van Huldenberg is in december 2021 gastheer voor Kerstmagie, het magische kerstspektakel van Historalia. Daarmee strijkt de organisatie voor het allereerst neer in Vlaams-Brabant.
bord fairtradegemeente
  • 19 maart 2021

Huldenberg herbevestigt titel FairTradeGemeente met maximumscore

Huldenberg scoort een A op de zogenaamde Fair-O-Meter. Dat is een vragenlijst om het gemeentelijk engagement voor eerlijke handel te meten. Om haar titel van FairTradeGemeente te behouden, moest onze gemeente voldoen aan een reeks criteria.