News

  • 11 oktober 2021
mountainbike

Personeelssportdag: alle gemeente- en OCMW-diensten gesloten op dinsdag 12 oktober

Nu dinsdag 12 oktober 2021 nemen de personeelsleden van de lokale besturen van Huldenberg, Overijse, Hoeilaart, Tervuren en Bertem deel aan een regionale personeelssportdag. Daardoor zijn alle diensten van het lokaal bestuur van Huldenberg op dinsdag uitzonderlijk gesloten voor het publiek.
nieuwe eid
  • 30 september 2021

Nieuwe eID: update de software van je kaartlezer

Lukt het je niet (meer) om je met je kaartlezer aan te melden bij online toepassingen zoals Tax-on-web of Mijn Burgerprofiel? Dan is de kans groot dat de software van je kaartlezer toe is aan een update.
kindje speelt in het water
  • 17 september 2021

VACATURE TOEZICHTER GBS DEN ELZAS LOONBEEK D1-D3

Lokaal Bestuur Huldenberg zoekt een toezichter (8/38)  voor GBS Den Elzas - Loonbeek - onbepaalde duur. Functie Je staat in voor de middagbewaking in de gemeentelijke basisscholen.
2021_WDG_banner_FacebookEvent.png
  • 16 september 2021

Huldenberg doet mee met de Week van de Duurzame Gemeente

Wereldwijd worden de SDG's - de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties - jaarlijks in de kijker gezet rond 25 september. Dat is de verjaardag van de ondertekening ervan door alle leden. De 17 doelstellingen moeten tegen 2030 van de aarde een meer duurzame plaats maken.
wk-gekte.jpg
  • 30 september 2021

"Huldenberg, écht een aanrader"

Huldenberg zette zich met het WK wielrennen op de kaart tot ver buiten de gemeentegrenzen. Dat toont ook de reportage uit het Journaal van zondag 26 september, de finaledag van een van de grootste en meest bekeken sportevenementen van de wereld.
archiefkast
  • 17 september 2021

VACATURE: Afdelingshoofd interne beheers- en beleidszaken A1a- A3a - Statutair

Afdelingshoofd interne beheers- en beleidszaken, voltijds, statutaire aanstelling A1a-A3a
rookstop
  • 15 september 2021

Infosessie Rookstopcursus in groep Huldenberg - Volg online mee!

Stoppen met roken? Op woensdag 15 september is er een vrijblijvende infosessie in zaal 't Pijlijser over de groepscursus in Huldenberg. Die start op 22 september. Geïnteresseerden kunnen hun licht opsteken en nog mee op de kar springen.
gemeenteplein
  • 20 september 2021

WK wielrennen: gemeentediensten sluiten op donderdag en vrijdag

Zowel de randactiviteiten rond het WK wielrennen als de Huldenbergse Feesten nemen heel wat openbare ruimte in rondom het centrum van Huldenberg. Zo start op maandag 20 september de opbouw van tenten, reuzeschermen en ander eventmateriaal op verschillende zones in ons dorpscentrum.