Te koop: Citroën Berlingo Traffic uit 2006

  • 8 april 2021

Het lokaal bestuur van Huldenberg gaat over tot de openbare verkoop van een Citroën Berlingo Traffic met eerste ingebruikname op 14 april 2006. De personenwagen heeft een dieselmotor met een vermogen van 55 kW en een cilinderinhoud 1560 cc. Het voertuig heeft geen geldig keuringsbewijs en problemen met de boordcomputer. Op verschillende plaatsen is er roestvorming. De kilometerstand bedraagt circa 141.441 km. Er zijn documenten beschikbaar van het voertuig. Foto's kunnen via mail opgevraagd worden.

Je kan de Citroën Berlingo Traffic bezichtigen na afspraak met de dienst Werken in Eigen Beheer. Bel 02 302 43 35 of stuur een mail naar openbarewerken@huldenberg.be.

Geïnteresseerden kunnen hun bod uiterlijk op maandag 17 mei 2021 om 12:00 onder gesloten omslag overmaken aan het college van burgemeester en schepenen. Voeg ook je contactgegevens en de vermelding ‘bod Citroën Berlingo' toe.

De verkoop van de Citroën Berlingo Traffic zal gebeuren aan de hoogst biedende na het openen van de biedingen tijdens het college van donderdag 20 mei 2021. Indien het bod onaanvaardbaar laag zou bevonden worden door het college van burgemeester en schepenen behoudt deze zich het recht de verkoop niet te laten doorgaan.

De uiteindelijke koper moet het voertuig binnen de twee weken na de schriftelijke toewijzing afhalen na betaling.