VACATURE: Afdelingshoofd interne beheers- en beleidszaken A1a- A3a - Statutair

 • 17 september 2021

Afdelingshoofd interne beheers- en beleidszaken, voltijds, statutaire aanstelling A1a-A3a

De afdeling interne beheers- en beleidszaken bestaat uit de diensten HRM, beleid & GIS en beheer. De afdeling staat in voor het personeelsbeleid- en beheer, het kwaliteitsbeleid, interne en externe communicatie, GIS-coördinatie en algemene secretariaats- en andere beheerszaken. Als afdelingshoofd maak je deel uit van het managementteam met als doel de werking van de organisatie te optimaliseren en te komen tot een efficiënte beleidsvoorbereiding, beleidsuitvoering en beleidsevaluatie.

Je functie 

Op basis van de prioriteiten van het bestuur en in overleg met het managementteam, maak je voorstellen op voor beleidsdoelstellingen die je regelmatig toetst en bijstuurt. Je staat in voor het personeelsbeleid van de dienst in overleg met de dienst HRM met als doel het ontwikkelen en behouden van de aanwezige competenties, rekening houdend met de veranderende mogelijkheden en behoeften. Je staat in voor de planning, organisatie en het aansturen van de dienst waarbij je concrete doelstellingen opmaakt voor je medewerkers. Je behandelt klachten op een kwaliteitsvolle, klantvriendelijke en onafhankelijke manier.

Je diploma

Je hebt een masterdiploma: een diploma van universitair onderwijs of van hoger onderwijs van twee cycli dat gelijkgesteld werd met universitair onderwijs. 

Je profiel:

Je dient te beschikken over de nodige competenties en persoonlijke kwaliteiten om de beoogde functie optimaal te kunnen invullen. 

Wij bieden

 • Minimum geïndexeerde bruto maandwedde voor een voltijdse functie (A1a) met 0 jaren geldelijke anciënniteit: € 3.170. Maximum bruto maandwedde voor een voltijdse functie (A3a): € 5.578,45.
  • Beroepservaring bij een andere overheid wordt volledig meegerekend voor de geldelijke anciënniteit.
  • Relevante beroepservaring opgedaan in de privésector of als zelfstandige wordt maximum voor 6 jaar meegerekend voor de geldelijke anciënniteit.
 • Voor elke gepresteerde arbeidsdag ontvang je een maaltijdcheque van € 8.
 • Je krijgt als voltijds personeelslid jaarlijks ecocheques ter waarde van € 200.
 • Alle personeelsleden krijgen jaarlijks een lokale handelaarsbon € 40.
 • Abonnementen van het openbaar vervoer worden volledig terugbetaald. Kom je liever met de fiets naar het werk? Dan krijg je een fietspremie van 0,24 euro/km van en naar het werk.
 • Gratis hospitalisatieverzekering.
 • Aansluiting tot de gemeenschappelijk sociale dienst voor lokale besturen (GSD-V) met verschillende voordelen: kortingen in winkelketens, pretparken, voordelige vakantiemogelijkheden, tussenkomst bij medische kosten, premies bij belangrijke levensgebeurtenissen...
 • Minstens 35 verlofdagen op jaarbasis.

Geïnteresseerd/Meer informatie

Voor verdere inlichtingen kan je terecht op de personeelsdienst van de gemeente: 02 302 43 20 of personeelsdienst@huldenberg.be.

Solliciteer via het sollicitatieformulier op de website met je cv en de nodige bewijsstukken (bewijs goed gedrag en zeden) ten laatste op 29 oktober 2021.