VACATURE: Jurist(e) A1a-A3a - contractueel - deeltijds - onbepaalde duur

  • 14 september 2021

Functie:

Je maakt deel uit van het team van de sociale dienst en werkt onder leiding van de hoofddeskundige. De sociale dienst verzekert algemene maatschappelijke dienstverlening aan de inwoners van Huldenberg met als doel de de mogelijkheid te bieden een leven te leiden dat beantwoordt aan de menselijke waardigheid. Samen met de maatschappelijk werkers begeleid je cliënten zodat ze na verloop van tijd schuldenvrij zijn en in staat zijn om hun eigen budget in evenwicht te houden. Je biedt ondersteunend juridisch werk aan de hele organisatie en bent op de hoogte van de recentste ontwikkelingen rondom de wetgeving en regelgeving van belang voor de sociale dienst.

 

Diplomavereisten:

een masterdiploma in de rechten en een gespecialiseerde erkende opleiding van ten minste 60 uren hebben gevolgd in het kader van schuldbemiddeling of nuttige ervaring in schuldbemiddeling kunnen voorleggen van ten minste 3 jaar.

 

Profielvereisten:

Je beschikt over de nodige competenties en persoonlijke kwaliteiten om de functie optimaal in te vullen. Je bent ook in het bezit van een rijbewijs B.

 

Aanbod:

  • De minimum geïndexeerde bruto maandwedde voor een voltijdse functie op A1a aan 0 jaren geldelijke anciënniteit: 3.170 euro. De maximum bruto maandwedde voor een voltijdse functie op niveau A3a 5.578,45 euro. Beroepservaring bij een andere overheid wordt volledig meegerekend voor de geldelijke anciënniteit. Relevante beroepservaring opgedaan in de privésector of als zelfstandige wordt maximum voor 6 jaar meegerekend voor de geldelijke anciënniteit.
  • Voor elke gepresteerde arbeidsdag ontvangt elk personeelslid een maaltijdcheque van 8 euro waarvan 1,09 euro ten persoonlijke laste.
  • Elk voltijds werkend personeelslid krijgt jaarlijks een ecocheques van 200 euro. 
  • De personeelsleden krijgen jaarlijks een lokale handelaarsbon van 40 euro.
  • Abonnementen van het openbaar vervoer worden volledig terugbetaald. Kom je liever met de fiets naar het werk? Dan krijg je een fietspremie van 0,24 euro/km van en naar het werk.
  • Gratis hospitalisatieverzekering.
  • Aansluiting tot de gemeenschappelijk sociale dienst voor lokale besturen (GSD-V) met verschillende voordelen: kortingen in winkelketens, pretparken, ... voordelige vakantiemogelijkheden, tussenkomst bij medische kosten, premies bij belangrijke levensgebeurtenissen.
  • Minstens 35 verlofdagen op jaarbasis.
  • Er wordt een wervingsreserve aangelegd van 1 jaar.

 

Geïnteresseerd: 

Voor de volledige functie- en profielbeschrijving en verdere inlichtingen kan je terecht op de personeelsdienst van de gemeente Huldenberg, 02 302 43 20, of via e-mail: personeelsdienst@huldenberg.be. Solliciteer via ons online sollicitatieformulier uiterlijk op 29 oktober 2021.