VACATURE: Maatschappelijk assistent B1-B3 - voltijds - onbepaalde duur

  • 6 september 2021

Functie:

Je maakt deel uit van het team en werkt onder leiding van de hoofddeskundige sociale dienst. De sociale dienst verzekert algemene maatschappelijke dienstverlening aan elke inwoner waarvoor het OCMW bevoegd is teneinde de mogelijkheid te bieden een leven te leiden dat beantwoordt aan de menselijke waardigheid. De maatschappelijk assistenten gaan na op welke financiële en andere tussenkomsten een recht kan geopend worden, zoeken samen met de cliënten naar mogelijke oplossingen en bieden hulp op verschillende terreinen (financiële steun, schuldbemiddeling, administratieve - en/of juridische hulp en advies,opvolging wetgeving, psychosociale hulpverlening). Ervaring in OCMW-werking en een goede kennis van MS-Office strekken tot aanbeveling.

Diplomavereisten:

Je bezit het diploma van bachelor in het sociaal-agogisch werk met de titel van maatschappelijk assistent.

Profielvereisten:

Uiteraard dien je te beschikken over de nodige competenties en persoonlijke kwaliteiten om de beoogde functie optimaal in te vullen je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Aanbod:

Boeiende en gevarieerde functie in een dynamische werkomgeving, een aantrekkelijk salaris waarbij relevante ervaring (max. 6 jaar) overgenomen wordt en extralegale voordelen (interessante verlofregeling,glijdende werkuren, maaltijdcheques, fietsvergoeding, geïndexeerde brutomaandwedde minimum € 2.460,78 en maximum € 4.146,34.

Geïnteresseerd?

Voor de volledige functie- en profielbeschrijving en verdere inlichtingen kan je terecht op de personeelsdienst van de gemeente Huldenberg, 02/302.43.20, of via e-mail: personeelsdienst@huldenberg.be.

Solliciteer via ons online sollicitatieformulier uiterlijk op 29 oktober 2021.